BASEd in NY

Gaetan Teller & Evi Peeters

Mathias ‘Matti’ Verleyen

Wie is Matti? hoor ik daar…

Welnu, deze jonge getalenteerde hippe knaap is net afgestudeerd aan het Rits in Brussel. Hij heeft zich tot meester inzake documentaire bekroond en heeft zich hierbij ondergescheten van de middelmaat.

Beste vriendjes en vriendinnetjes, zijn jullie klaar voor hem? Hij is in ieder geval helemaal klaar om de wereld te veroveren! Hoe hij dit zal doen, wilt hij niet verklappen, maar ik kan jullie garanderen dat het knaller van formaat zal zijn!

Na enkele weken door New York te strollen, met mij te filosoferen over de ware essentie van pis en kak en kunst terwijl ik hem meesleur van dansvloer naar dansvloer, mij van uiterst voortreffelijke maaltijden te voorzien zodat ik niet enkel vetten binnenkrijg, mijn – en automatisch daardoor ook zijn – ellenlange lachkicks aan te wakkeren en menig mens en dier in Bed-Stuy lastig te vallen met zijn in-your-face-foto’s, is hij nu van plan om zijn pad verder te bewandelen richting Cape Cod. Wordt vervolgd…

Trouwens, houd olle mor vast on olle bretellekes, want één dezer zallem is waark maken van zennen blog… Tot dan kan ik jullie al wel doorverwijzen naar Matti’s Maajspeejs en voor zijn recente werk surf je naar z’n Feejsboek.

Enkele verse New Yorkse plaatjes van de man in kwestie:

Advertenties

No comments yet»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: